The Great Catspy – en AI producerad filmtrailer

The Great CatSpy är en fiktiv filmtrailer som inte bara inspirerats av den stora Hollywoodregissören Baz Luhrmans verk ”The Great Gatsby”, utan även syftar till att vara ett uttalande till hela filmindustrin att se och följa med AI-revolutionen noga!

Videokvaliteten är inte riktigt där ännu, särskilt inte för snabbrörliga scener där det förekommer att händer och glas ibland hänger i luften, men man kan föreställa sig hur det kan se ut om 6-12 månader!!! Snart kommer det att vara möjligt att fånga allt i rörliga bilder utan att ens använda en kamera, eller ens riktiga skådisar!

Alla scener i denna filmtrailer skapades med textprompter och en betaversion av Gen-2 från #runwayml endast! (utom en ikonisk scen som ni alla känner igen, där skaparen använde Gen-1 för).

Omkring 500 genererade scener behövdes för att få det slutgiltiga resultatet. Eftersom Gen-2 fortfarande är i beta är det väldigt svårt att styra just nu. Så skaparen tog vad han fick och blev ännu mer inspirerad av några av resultaten.

Den intensiva redigeringen gjordes i Adobe Premiere, musik & ljudeffekter söktes och hittades på MotionArray, anpassade röster genererades med Elevenlabs (inga kloner!) och manuset finjusterades med hjälp av ChatGPT.

Hela trailern skapades på 2 dagar från initial (mänsklig) idé till slut.

Regisserad och skapad av:
The Visiblemaker

Imponerande och skrämmande, minst sagt!

Publicerat 2023-05-04 av:

Gilla.se

Medlem sedan 2014-09-10
Användaren har totalt 558 inlägg, visa alla inlägg från Gilla.se

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg