Om Gilla

På Gilla.se samlar vi de bästa videoklippen och nyheterna på nätet, bekvämt kategoriserade så att du ska kunna hitta just de klipp du är intresserad av att se.

Vad som är ”bäst” är förstås individuellt, men på Gilla.se vill vi behålla fokus på positiva och sköna nyheter. Du kan dessutom både kommentera och gilla klippen och nyheterna.

Varför Gilla?

Alla gillar vi att se sådant vi gillar, vi gillar att gilla helt enkelt, så varför inte?

Bli medlem på Gilla.se

Tanken är att andra skall kunna bli medlemmar och dela med sig av de klipp och nyheter de tycker om och tror kan vara av intresse för andra. Kanske vill du passa på att göra reklam för din egen matlagningskanal eller skönhetskanal på YouTube? Eller har du kanske något annat som ligger dig lite extra varmt om hjärtat. Recensioner av de senaste Biofilmerna kanske?

Nyheter som våra besökare gillar lite extra mycket lyfter vi upp, och skjuter ut den nyheten i våra Sociala Medier som ständigt växer. Endast din egen fantasi sätter stopp för vad du kan använda Gilla.se till.

Bli medlem idag och börja dela med dig.

SKAPA KONTO HÄR

Välkommen att gilla du med!Bli medlem!

Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

Bli medlem

MIN KORG

Checkout Korg