Ta en titt bakom portarna till Michael Jordans Chicago Mansion

Michael Jordan är utan tvekan en av de mest framgångsrika basketspelarna genom tiderna, och självklart har han då också ett riktigt mansion till hem, eller rättare sagt flera.

Den typiska investeringen för förmögna personer är väl att köpa ett ståtligt hem. Och Efter att ha lagt tid och resurser på det, försöker de ofta sälja fastigheten för att göra en vinst, även om det bara är på grund av deras berömmelse. För basketlegenden Michael Jordan har hans egendom nära Chicago varit ute till försäljning i nästan ett decennium! Varför har den inte har sålts, trots dess olika lyxiga detaljer och funktioner och att försäljningsagenten även erbjöd ett paket Air Jordan-sneakers till den potentiella köparen, men ändå inte fick några napp?

Dessutom ska ni även få kasta en blick på några av Jordans andra egendomar. Och eftersom Michael Jordan är en NBA-ikon, har han självklart en egen basketplan, i alla sina bostäder. Han har även en imponerande cirkulära infinitypool med en gräsbevuxen ö i mitten.

Ja, varför inte. Kan man så ska man!

Publicerat 2023-04-27 av:

Gilla.se

Medlem sedan 2014-09-10
Användaren har totalt 558 inlägg, visa alla inlägg från Gilla.se

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg