Justin Bieber fick en dubbelt så stor ”bula” tack vara Calvin Kleins photoshoppande!

justinbeaber-calvin-klein

Då var det dags för ännu en Photoshop skandal. Med tanke på bilden har ni kanske redan listat ut att det är Justin Biebers senaste Calvin Klein reklam det rör sig om.

När reklamen först släpptes den 6 januari började det genast spekuleras om hur muskulös Bieber verkade ha blivit och hur välutrustad han såg ut att vara. Men nu visar det sig att han kanske inte är riktigt så välutrustad, och inte riktigt så muskulös som kampanjen antyder.

I förra inlägget spekulerade vi om det kanske var ett klassiskt tubsockor-trick, men det visade sig vara lite mer avancerat än så, helt enkelt ett klassiskt Photoshop-trick. Kul att det som omväxling var en ”man” den här gången.

Informationen kommer från sajten Breatheheavy.com som enligt uppgift fått en oretuscherad bild på Justin mailad till sig. Enligt Breatheheavy´s källa ska Justin ha betett sig ”mindre bra” och specifikt bett om att han skulle se längre ut och få en större ”bula”.

Publicerat 2015-01-10 av:

Gilla.se

Medlem sedan 2014-09-10
Användaren har totalt 563 inlägg, visa alla inlägg från Gilla.se

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg