TILL PRODUKTEN

JBL Xtreme 2 – ett vattentåligt kraftpaket!

Letar du efter en portabel högtalare med kraftigare basåtergivning och lite mer total effekt och prestanda? Är svaret ja har du förmodligen hittat rätt om du funderar på en JBL Xtreme 2.

På runt 3 000 kronor kostar den kanske lite mer än en vanlig ”Bluetooth-högtalare” och är förmodligen inte lika ”bärbar” som många andra högtalare på marknaden. Men definitionen på bärbar är ju högst personlig och behöver inte nödvändigtvis betyda liten. Eller hur?

Den är förmodligen den mest kraftfulla av de ”bärbara” högtalarna vi testat och basälskaren kommer inte att bli besviken. Det kraftfulla batteriet lovar upp till 15 timmar batteritid och hållbara textilmaterial och grovt gummi ser till att din högtalare håller för alla tänkbara äventyr du ger dig ut på.

Enligt tillverkaren är den ”IPX7 vattentät”  vilket betyder att du kan ta med din Xtreme 2 till stranden eller till och med doppa ner den i poolen utan att oroa dig. Det är alltså inga problem att rengöra den under rinnande vatten efter en dag på äventyr.

Genom Bluetooth-funktionen streamar du musik och den har även en inbyggd mikrofon med brusreducering vilket gör att du får en bekväm handsfreeanvändning vid telefonsamtal och telefonkonferenser.

Kort och gott får du, trots priset, ganska mycket för pengarna.

Mått och vikt:Bredd: 288 mm, Höjd: 136 mm, Djup: 132 mm, Vikt: 2,39 kg

Utmärkelser: Föregångaren JBL Xtreme vann EISA AWARDS – Best Product 2015-2016, MOBILE SPEAKER

Publicerat 2019-03-15 av:

Gilla Shopping

Medlem sedan 2019-02-06
Användaren har totalt 2 inlägg, visa alla inlägg från Gilla Shopping

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg