Hulk har fått valpar! Har världens största Pit Bull blivit en mjukis?

När vi först såg historien om den gigantiska hunden Hulk blev vi helt mållösa! Bara några månader gammal nådde Hulk rekordvikten på närmare 80 kg, och han växte fortfarande. Som ni kan se i den här videon (med nästan 12 miljoner visningar) från Hulk´s uppfödare ”Dark Dynasty K9”.

Många människor har uttryckt sin oro över ”Dark Dynasty´s” avel och träningsmetoder. I den här videon ser vi en helt klart överraskande och mjukare sida av jätten. Hulk har nyligen avlat två kullar av pit bull valpar och har sedan dess förvandlats till en stor mjukis.

Hulk´s valpar kommer att utbildas till skyddshundar, precis som sin pappa. Som ni kan se, har Hulk tagit sin nya roll som pappa på största allvar. Här leker han med de förtjusande valparna och försöker att lära dem en sak eller två.

Det verkar inte heller vara någon som oroar sig när jätten Hulk kliver ner med sina valpar i badet, hos sonen i familjen.

Publicerat 2015-09-29 av:

Gilla.se

Medlem sedan 2014-09-10
Användaren har totalt 558 inlägg, visa alla inlägg från Gilla.se

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg