En muslim tar på sig en ögonbindel och ställer sig i centrala Stockholm. Reaktionerna är underbara!

STHLM Panda genomförde ett experiment där en muslim tog på sig en ögonbindel och ställde sig mitt i centrala Stockholm. Nedanför fanns en handskriven skylt med texten ”Jag är muslim, inte samma sak som terrorist.  Litar du på mig? Jag litar på dig!”.

Reaktionerna från omgivningen är underbara. Dela budskapet vidare!

Hur skulle du reagera? ↓↓↓↓↓↓↓

Publicerat 2015-03-24 av:

Gilla.se

Medlem sedan 2014-09-10
Användaren har totalt 564 inlägg, visa alla inlägg från Gilla.se

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg