En helt magiskt god Boeuf Bourguignon!
Det här är ett helbra recept på Boef bourguignon! Jag bara ÄLSKAR Boef bourguignon och det är värt allt jobb.
Ingredienser:
- 1 kg högrev skuren i bitar (ca 3×3 cm)
- smör till stekning
- 1 msk tomatpuré
- 2 msk vetemjöl eller arrowrot
- 1/2 dl balsamvinäger
- 2 dl vatten
- 2 1/2 msk kalvfond
- 4 dl rödvin (à 75 cl)
- 2 paket bacon (strimlad)
- 200 g champinjoner (skurna i kvartar)
- 2 vitlöksklyftor
- steklök (ca 250 gram)
- salt
- nymalen peppar
- 1 liten morot
- 2 lagerblad
- 1 msk timjan
- ett par timjankvistar
Klicka på den gröna ”länkrutan” direkt under bilden ovan för att se hela receptet.