TILL NYHETEN

Clarion-veteranen Anette Ousbäck återvänder som VD för Hotel Post i Oskarshamn!

Den tidigare tillförordnade direktören från 2016, Anette Ousbäck tillträder som ny VD för Clarion Collection Hotel Post i Oskarshamn.

Anette kommer närmast från systerhotellet Clarion Collection Hotel Packhuset i Kalmar, där hon varit receptionschef sedan tre år tillbaka. En roll som inneburit arbete ute i drift, daglig kontakt med gäster och ett stort administrativt ansvar. Hon har över 20 års erfarenhet inom Clarion Collection och ser nu fram emot en återkomst till hotellet där hon tidigare vikarierat som tillförordnad VD.

– Det känns väldigt roligt att komma tillbaka till Clarion Collection Hotel Post, där jag ser att vi har stora möjligheter att utveckla hotellet på Oskarshamns marknad. Vi ska fortsätta det framgångsrika arbetet med ett aktivt Living Room för gäster och lokalbefolkningen. Hotellet kommer ta positionen som det stället man helst går till för att hänga i en mysig miljö, säger Annette Ousbäck.

– Anette har en typisk Clarion Collection-profil där kunder och gäster verkligen sätts i första “rummet” och jag ser att hon kommer bli en stark förebild för övriga hotell. Vi är väldigt glada över att få henne till denna roll, säger Richard Svartvik, Driftsdirektör för Clarion Collection Hotel i Sverige & Baltikum.

Annette tillträder per omgående

 

Publicerat 2018-10-22 av:

Gilla Oskarshamn

Medlem sedan 2018-01-31
Användaren har totalt 5 inlägg, visa alla inlägg från Gilla Oskarshamn

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg