Så blir du en mästare på såser med Tommy Myllymäki.
Vilket vin passar egentligen bäst till rödvinssåsen? Eller undrar du varför bearnaisen skär sig? Tommy Myllymäki delar med sig av svaren och sina bästa knep och djupa kunskap i en onlinekurs hos Köket.se – ”Bli en mästare på såser”.
Så här säger Tommy Myllymäki själv om kursen:
– För mig handlar det om att få visa och lära ut hur det fungerar. Av några få klassiska grunder kan få fram massa olika typer av såser. Det är egentligen det allting går ut på. Precis som ett instrument. Har du väl lärt dig fyra ackord kan du spela ganska många låtar. Kurserna är för matintresserade som vill lära sig såser på en detaljerad nivå med småknep och vad som händer under själva processen.
Det bästa med en kurs online är att du som deltar hela tiden gå tillbaka och titta, ”hur var det nu jag skulle göra?” eller ”vad var det nu jag skulle tänka på?”.