LÄS MER HOS SF BIO

Lady Gaga och Bradley Cooper i filmen A Star Is Born – Trailer

Det är verkligen inte första gången samma historia har berättas av Hollywood. Och den här gången är det Lady Gaga och Bradley Cooper som spelar huvudrollen i en version som roar, berör och känns trovärdig.

Ally som spelas av Lady Gaga har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska när hon en dag upptäcks av musikern Jack Maine som hjälper henne in i rampljuset. Jack Maine, som spelas av Bradley Cooper, kämpar mot sina inre demoner när Allys karriär börjar ta fart på allvar.

Bradley Cooper som även regisseras filmen berömmer Lady Gaga för att ha hjälpt honom med att förbereda sig musikaliskt för ”A Star Is Born.” Den 43-årige skådespelaren berättade för Vogue att han lärde sig gitarr, gick hos en röstcoach och en pianolärare i över ett år för att förbereda sig. Han skrev även tre låtar till filmen på grund av Gaga, ”hon gav mig verkligen förtroendet,” sa han.

Regi: Bradley Cooper
Skådespelare: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos
Originaltitel: A Star Is Born
Originalspråk: Engelska
BIO Premiär: 5 oktober 2018

Publicerat 2018-10-09 av:

Gilla Bio

Medlem sedan 2017-03-04
Användaren har totalt 12 inlägg, visa alla inlägg från Gilla Bio

Relaterade inlägg
 • Mest tittat just nu!  Bli medlem!

  Kom med och bli en Gillare du med! Som medlem kan du tävla, ladda upp klipp, rösta, dekorera din personliga medlemssida och mycket mer.

  Bli medlem

  MIN KORG

  Checkout Korg